Nieuwe website Lutje Zuuderham online

Lutje Zuuderham nieuwe website Spectra Studio Works

Nieuwe website online!

Als je dit leest heb je het al gezien; de nieuwe website van Lutje Zuuderham is online!

Al enige tijd zat ik te denken over een nieuwe website, maar ik wist niet zo goed wat ik precies wilde en hoe dat moest, dus daar bleef het een tijd bij. Maar er moest een nieuwe komen, ook al omdat de oude niet gemakkelijk bekeken kon worden op een mobiel.

Dus had ik het erover met Grietje van GOB inZicht. Zij raadde mij haar eigen webdesigner aan. Spectra Studio Works doet al 10 jaar haar website en Grietje is heel tevreden met Spectra’s adviezen en werkwijze, dus ik dacht ik maak gewoon een afspraak.

Zo gezegd, zo gedaan en ik ben het helemaal met Grietje eens: ik ben super enthousiast en erg tevreden over de samenwerking en het resultaat!

Naar de website van Spectra Studio Works ❯

Leave Your Reply